(FOTO) Pogledajte bezobrazluk predsjednika Nogometnog saveza BiH Elvedina Begića – Sportske.ba

by | apr 23, 2020 | Vijesti | 0 comments#IZDVAJAMO

Njemačka pooštrava kazne u prometu

Gornji dom njemačkog parlamenta Bundesrat prihvatio je niz promjena Zakona o prometu koje predviđaju povećanja kazni za prometne prekršaje. Zakon, koji je na snagu trebao stupiti još prošle godine, ali je parlamentarna procedura zaustavljena zbog formalnih grešaka u...

Vremenska prognoza za vikend u BiH

Danas će našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima u većini područja. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća grmljavina. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevna temperatura od 14 do 20, na jugu...

Danas je na sarajevski aerodrom sletio avion iz Azerbejdžana u kojem je stigla pomoć za borbu protiv koronavirusa.
Pomoć je stigla nakon dogovora predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića i predsjednika Azerbejdžana Ilhama Aliyeva, a u koordinaciji Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva sigurnosti naše zemlje.
U odbor za doček pomoći iz Azerbejžana ugurao se i jedan od direktora na Sarajevskom aerodromu Elvedin Begić, koji u slobodno vrijeme godinama sjedi u fotelji predsjednika Nogometnog saveza BiH,piše Fokus.ba.

Iako je u Federaciji BiH na snazi naredba o obaveznom nošenju maski i socijalnom distanciranju, Begić na fotografiji nema masku dok puše za vrat dužnosnicima koji su se pojavili na dočeku.
Slika, kažu, govori više od hiljadu riječi. I ova je upravo takva. Bh. političari se utrkuju ovih dana kada su svečanosti dočeka međunarodne humanitarne pomoći u pitanju. Za socijalnu distancu, kada je fotkanje u pitanju, baš ih briga. To je valjda za obične ljude!
(Fokus.ba)